Gun jezelf aandacht

We leven in een drukke tijd waar we vaak beter voor anderen zorgen dan voor ons eigen lichaam. Er wordt steeds meer van ons lichaam gevraagd op het sportveld, huishouden, zittend achter de computer, of op de werkvloer. Geef je lichaam de aandacht die het verdient. Massage kan ontspannen en verzorgt lichaam en geest. Iedereen kent het: stress, vermoeidheid, pijn, een jachtig leven. Je voelt je slap, energieloos of je hebt fysieke pijn. We zijn zo gewend geraakt om onder druk en met stress te leven dat we signalen van ons lichaam amper opmerken of ze negeren, omdat we geen tijd hebben er aan toe te geven. Een massage biedt je de mogelijkheid om een moment bij jezelf stil te staan. Spieren en bindweefsel versoepelen en het zenuwstelsel ervaart rust. Met als resultaat een helend effect op lichaam en geest. Ik wil je graag laten ervaren wat massage voor je kan betekenen: massage door een fysiotherapeut met jarenlange ervaring en medische kennis zorgt ervoor dat je je lekker in je lijft voelt.

De massages hebben NIETS met erotiek te maken. Bij klanten die seksueel getinte opmerkingen maken stopt de behandeling direct. Je betaalt dan de gehele behandeling, waarna er geen nieuwe afspraken meer gemaakt kunnen worden.

De volgende massages worden aangeboden:

Klachtgerichte massage

45 minuten € 50,00  

60 minuten € 70,00

Een klachtgerichte massage richt zich niet alleen specifiek op het pijngebied in het lichaam, maar is meer dan alleen masseren. Tijdens de behandeling van een klacht zal ik ook kijken naar wat de oorsprong van de klacht kan zijn.

144x46 pxpng


Triggerpointmassage

30 minuten € 35,00
45 minuten € 50,00

Door het behandelen van triggerpoints, wat eigenlijk zeer lokale verkrampingen in spieren zijn, ontspannen de spieren en de fascia om de spieren. Een zeer gevoelige maar effectieve massage bij krachtverlies, bewegingsbeperkingen en uitstralende pijnen.
144x46 pxpng


Ontspanningsmassage

30 minuten € 35,00
45 minuten € 50,00

Een ontspanningsmassage is een extra mogelijkheid om het lichaam rust, ontspanning én aandacht te gunnen. Tijdens de massage worden vervolgens huid en spieren gestimuleerd. De doorbloeding en lymfestroom verbeteren, wat onder meer goed is voor de vitaliteit van het lichaam en een goed werkend immuunsysteem.

144x46 pxpng


Zwangerschapsmassage

45 minuten € 50,00

Een zwangerschapsmassage is heerlijk ontspannend en kan verlichting brengen bij zwangerschapsklachten. Zwangerschapsmassage brengt je zowel lichamelijk als geestelijk weer in balans en dit komt de ontwikkeling van het kindje ten goede. Deze massage is geschikt vanaf drie maanden zwangerschap tot aan de bevalling.

144x46 pxpng


Hot Stone massage

45 minuten € 55,00

Een Hot Stone massage is een heerlijk ontspannende massage met warme basaltstenen. De warmte van de stenen helpt goed bij het versoepelen van verstijfde en gespannen spieren. Ook kan de warmte diep binnendringen in gewrichten, waardoor deze weer gemakkelijker kunnen gaan bewegen.
Een afspraak voor een Hot stone massage kan alleen telefonisch gemaakt worden.

144x46 pxpng


Voet & onderbeen massage

30 minuten € 35,00

Een echte aanrader.
Gewoon, omdat jij en je voeten dat verdienen.

144x46 pxpng

Voldoende water drinken na afloop

Een veelgehoorde klacht na het ondergaan van een massage is hoofdpijn. Door de massage wordt de bloedsomloop en de stofwisseling van je lichaam gestimuleerd. Je lichaam gaat harder aan de slag om afvalstoffen af te voeren en heeft daarom ook meer behoefte aan water om deze taak succesvol te vervullen. Het is daarom een aanrader om na de massage direct een glas water te drinken. Doe je dit niet, dan kan gebrek aan vocht tot hoofdpijn leiden. Door voldoende te drinken ondersteun je de verhoogde circulatie die de massage teweeg heeft gebracht. Vermijd cafeïne houdende dranken en alcohol, omdat deze dranken het lichaam juist dehydrateren.

TIP!: CADEAUBON

Zwangerschapsmassage voor de aanstaande moeder

Hoe leuk is het om dat te geven als kraam cadeau.

Hoe het werkt?
Gewoon even appen of bellen zodat ik de cadeaubon voor je klaar kan leggen en met je af kan spreken wanneer je de cadeaubon komt ophalen.
De cadeaubon wordt uiteraard feestelijk verpakt.

Bestel hem … en steal the show op een babyshower.

Adres

Kroeskarperlaan 84

2215XR Voorhout

KVK-nummer: 76815854

Email
Bel of WhatsApp

Openingstijden:
Dinsdag & woensdag: 8.30 - 17.00
Algemene voorwaarden Disclaimer 
Huisregels Privacybeleid 
© 2020 - 2024 - Crista Pedicure