Onze voeten verdienen vaker voet-verwenmomentjes!


Onze voeten zijn harde werkers. Ze lopen gemiddeld meer dan 4 keer de wereld rond in je leven. Ze dragen die leuke, maar soms zo pijnlijke schoenen. Zorgen dat je de hele dag kunt shoppen. En ze zorgen dat je de eindstreep haalt bij een marathon of de Wandelvierdaagse. Toch zijn ze vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om verzorging en ontspanning. Trakteer daarom je voeten vaker op voet-verwenmomentjes! 

  Voetenbad
Lekker relaxen.
Een voetenbad laat je voeten heerlijk ontspannen. Onder het genot van de aromatherapie openen de poriën in de huid en wordt je bloedsomloop bevorderd en gestimuleerd. Het draagt bij aan het nodige ontgiften en maakt je helemaal startklaar voor andere voetwellness behandelingen. 

  Massage
Geluksmomentje voor lichaam en geest.
Wist je dat een voetmassage ontzettend lekker, ontspannend en gezond is? De exclusieve aandacht zorgt dat je helemaal tot jezelf komt en je lichaam zich ontspant. De aanmaak van stofjes als endorfine en oxytocine verminderen stress en verhogen het geluksgevoel. Je spieren voelen na een massage heerlijk soepel en ontspannen door de gestimuleerde doorbloeding. Na een massage is drinken erg belangrijk, voor het afvoeren van de afvalstoffen. Trakteer jezelf en je voeten op een voetreflexmassage of bijvoorbeeld een Hot Stone massage. Kun je niet kiezen? Ik adviseer je graag. 

  Scrub
Glanzend en zacht.
Een ontspannende scrub behandeling zorgt ervoor dat je huid weer als nieuw is. Dode huidcellen worden verwijderd, waardoor de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd en verzorgende producten beter worden opgenomen. In de praktijk gebruik ik de Butter & White Sugar Body Scrub van Ginkel’s met shea butter, plantaardige olie en suiker. Het verwijdert op milde wijze dode huidcellen en heeft een diepe verzorgende werking en is niet slecht voor het milieu. Deze scrub is iets zachter voor de huid dan een zoutscrub, simpelweg vanwege het feit dat suikerdeeltjes vaak kleiner zijn dan zoutdeeltjes en (dus) minder ruw zijn.  Het is niet alleen ontspannend, maar ook goed voor je doorbloeding! Zo heb je heerlijke zachte voeten. 
Een echte aanrader.

  Masker
Intens voedend en herstellend.
Je voeten hebben veel te verdragen. Een masker voedt de huid en zorgt voor een grondig herstel. Doordat de voeten tijdelijk vocht en warmte langer vasthouden worden de actieve ingrediënten doeltreffend opgenomen en de afvalstoffen afgevoerd. Een masker werkt snel en geeft de hydraterende en voedende werking die je voeten nodig hebben. De voeten worden ingepakt zodat het masker extra goed intrekt. Zeker een must als je last hebt van een droge huid, kloven of vermoeide voeten maar ook heerlijk verzorgend. 

  Cosmetisch
Het oog wil ook wat ; )
Een goede voetverzorging draagt bij aan een goed gevoel. Laat je nagelriemen professioneel verzorgen bij jouw pedicure en voel je helemaal tiptop. Zet de puntjes op de i met een vrolijk kleurtje nagellak. En jouw voeten zijn er helemaal klaar voor!