“Aandacht, rust en kwaliteit”

Goed voor jezelf zorgen is belangrijk.

Dat is waar ik voor sta.

Sinds 1988 werk ik als fysiotherapeut in een particuliere praktijk in Sassenheim. Met mijn ruim 30 jaar lange werkervaring weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Juist preventieve zorg is belangrijk. Zo ben je problemen voor, of er snel bij.

Al jaren kriebelde het om een eigen praktijk te beginnen. Om dit te bereiken besloot ik in 2018 om het roer om te gooien en naast mijn baan als fysiotherapeut de opleiding tot pedicure te gaan volgen. Na het behalen van mijn diploma eind 2019, een grote tuinverbouwing en veel geduld met de verbouwing van onze voormalige bijkeuken konden wij de praktijk gevestigd op de begane grond van ons huis op 4 september 2020 officieel openen. Super blij ben ik met het resultaat. Een fijne plek om in te werken. Ik heb gekozen voor het vak pedicure, omdat ik tijdens mijn werkzaamheden als fysiotherapeut vaak pijnlijke, gevoelige en matig verzorgde voeten zie. Je voeten vormen de basis voor jouw totale lichamelijke conditie en bieden je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht en hebben invloed op onze houding. Het is daarom belangrijk om je voeten goed te verzorgen. Een pedicure kan daarbij helpen.

De voet is een onmisbaar onderdeel van het lichaam.
Een goede verzorging meer dan waard.
Door goed voor je voeten te zorgen, zorg je goed voor jezelf.
Het is een moment alleen voor jou.

In combinatie met de kennis van de fysiotherapie kan ik naast je voeten te verzorgen als pedicure ook voetklachten signaleren en adviezen geven. Geef je voeten de aandacht die ze verdienen en stap binnen bij een pedicure. Een goede verzorgende voetbehandeling houdt jouw voeten niet alleen gezond en in topconditie, maar zorgt er ook voor dat ze stralend voor de dag komen. Als pedicure verzorg ik je voeten, maar ik verhelp ook ongemak, pijntjes en voorkom problemen. Een uitgebreide voetmassage behoort ook tot de mogelijkheden. Wil je je voeten en jezelf eens echt verwennen, dan is een van de arrangementen die ik aanbied een uitkomst.

Mijn handen zijn mijn visitekaartje.

  "Massagetherapeuten

luisteren met hun handen & hun hart".

In mijn opleiding fysiotherapie werd er in de eerste twee jaar van de opleiding wekelijks het vak massage gedoceerd. Nog dagelijks geef ik massage een plaats binnen mijn behandeling, omdat het een positief effect heeft op onze kwaliteit van leven. Door de opleiding pedicure te hebben gevolgd heb ik een grote wens van mij in vervulling laten gaan: een eigen praktijk aan huis starten waar ik heerlijk hands-on kan werken. Het geeft mij de mogelijkheid om naast gespecialiseerde voetverzorging ook klant gerichte massages aan te bieden. Mijn streven is om een totaalconcept te kunnen aanbieden, waarbij mijn klanten het noodzakelijke, zoals een pedicurebehandeling of massage met zorgvraag, kunnen combineren met een stukje luxe en ontspanning, zoals bijvoorbeeld een cosmetische behandeling, ontspanningsmassage of mooi gelakte nagels.
  Een bedrijf leiden op mijn manier, kwaliteit leveren zoals ik het graag wil zien en jou de aandacht geven die je verdient. En dat is precies wat ik graag wil uitstralen in mijn praktijk:

 “Aandacht, rust en kwaliteit”.
Gun jezelf de zorg die je nodig hebt en verdient!