Geluksmomentje

voor lichaam en geest 

Onze voeten zijn harde werkers. Ze lopen gemiddeld meer dan 4 keer de wereld rond in je leven. Ze dragen die leuke, maar soms zo pijnlijke schoenen. Zorgen dat je de hele dag kunt shoppen. En ze zorgen dat je de eindstreep haalt bij een marathon of de wandelvierdaagse. Toch zijn ze vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om verzorging en ontspanning. Trakteer daarom je voeten vaker op voet-verwenmomentjes! Ben je Zwanger? Trakteer je voeten op een zwangerschapsarrangement. Goede voetverzorging (ook) tijdens de zwangerschap is belangrijk. Door het toenemende gewicht hebben je voeten meer te verduren. Soms zakt de voorvoet door, vormt zich meer eelt op de voet, of ontstaan er drukpunten. Natuurlijk gaat ook je buik groeien en wordt het steeds lastiger je voeten en nagels nog goed te kunnen verzorgen. Je voeten heerlijk laten verzorgen tijdens en na je zwangerschap of een voet-verwenmoment combineren met een massage is een aanrader!  

De volgende arrangementen worden aangeboden:  

Voetverwennerij

Voeten desinfecteren, ontspannend voetbad, scrubben van de voeten, voetenmasker, het schoonmaken van de voeten met warme doeken en het inmasseren van verzorgende crème.

Trek schone sokken aan of neem ze mee.

€ 40,00


Voetverwennerij de luxe voor nieuwe klanten

Kennismaking, intake en voetscreening, voeten desinfecteren, ontspannend voetbad, eventueel verdikte nagels dun maken, nagels knippen en polijsten, verwijderen van overtollig eelt, likdoorns en kloven, verzorgen en reinigen van nagelomgeving en voeten, scrubben van de voeten, voeten masker, het schoonmaken van de voeten met warme doeken en het inmasseren van verzorgende crème.

Trek schone sokken aan of neem ze mee.

€ 80,00


Voetverwennerij de luxe voor bestaande klanten 

Voor klanten die een vervolg afspraak maken. Voeten desinfecteren, ontspannend voetbad, eventueel verdikte nagels dun maken, nagels knippen en polijsten, verwijderen van overtollig eelt, likdoorns en kloven, verzorgen en reinigen van nagelomgeving en voeten, scrubben van de voeten, voeten masker, het schoonmaken van de voeten met warme doeken en het inmasseren van verzorgende crème.

Trek schone sokken aan of neem ze mee. 

€ 74,00

Voeten in balans voor nieuwe klanten 

Opnemen van persoonlijke/medische gegevens, inventariseren van voetgegevens, voeten desinfecteren, eventueel verdikte nagels dun maken, nagels knippen en polijsten, verwijderen van overtollig eelt, likdoorns en kloven, verzorgen en reinigen van nagelomgeving en voeten, het schoonmaken van de voeten met warme doeken, 
aansluitend een ontspannende voet & onderbeen massage en als afsluiting het inmasseren van de voeten met verzorgende crème.
Een echte aanrader!
Het is ontspannend, zowel voor lichaam als geest.

€ 77,00

144x46 pxpng

Voeten in balans voor bestaande klanten 

Voor klanten die een vervolg afspraak maken. Een verzorgende voetbehandeling met aansluitend een ontspannende voet & onderbeen massage.
Een echte aanrader!
Het is ontspannend, zowel voor lichaam als geest.

€ 70,00

144x46 pxpng


Zwangerschapsarrangement I

Twee verzorgende voetbehandelingen voor de bevalling en een voetverwennerij de luxe na de bevalling waarbij ook je teennagels worden gelakt. Dit arrangement is leuk om cadeau te doen, er zijn speciale cadeaubonnen.

€ 151,00


Zwangerschapsarrangement II

Een voetverwennerij de luxe en een zwangerschapsmassage.
Dit arrangement is leuk om cadeau te doen, er zijn speciale cadeaubonnen.

€ 110,00

144x46 pxpng


TIP!: CADEAUBON

Geef een arrangement cadeau

Rust, even niets hoeven, genieten van kleine dingen en helemaal tot jezelf komen, deze momenten zijn in ons dagelijks leven vaak schaars.

Hoe leuk is het dan om één van de bovenstaande arrangementen cadeau te geven.
En hoe leuk is het om er één cadeau te krijgen. 

Even tijd voor een rustmomentje.
Een geluksmomentje voor lichaam en geest.

Hoe het werkt?
Gewoon even appen of bellen zodat ik de cadeaubon voor je klaar kan leggen en met je af kan spreken wanneer je de cadeaubon komt ophalen.
De cadeaubon wordt uiteraard feestelijk verpakt.

Bestel hem … en surprise a loved one.


Adres

Kroeskarperlaan 84

2215XR Voorhout

KVK-nummer: 76815854

Email
Bel of WhatsApp

Openingstijden:
Dinsdag, woensdag & vrijdag: 8.30 - 17.00
Algemene voorwaarden Disclaimer 
Huisregels Privacybeleid 
©copyright Crista Pedicure 2020