Voeten hebben in deze natte koude maanden ook extra aandacht nodig.

We zitten midden in de natte maanden en mogelijk is de koude winter op komst.

De warme truien zijn weer uit de kast en onze voeten zitten de hele dag verstopt in warme sokken en in schoenen of laarzen. Vooral bij laarzen en schoenen die niet van leer zijn en bij sokken die niet van katoen of wol zijn, gaan voeten flink zweten. Hierdoor hebben schimmels en bacteriën een perfecte broedplaats om zwemmerseczeem en schimmelnagels te ontwikkelen. Naast deze problemen kan het dragen van dit schoeisel ook leiden tot andere voetproblemen, zoals kloven en eelt. Het is daarom belangrijk om de voeten ook in deze natte koude maanden goed te verzorgen en niet alleen in de periode dat onze voeten voor andere meer zichtbaar zijn. 
Mijn advies is om in deze maanden je teennagels niet te lakken. Gebruik juist deze maanden, wanneer je nagels minder zichtbaar zijn, Dadi’Oil om je nagels en nagelriemen goed te verzorgen en bestrijd de eventuele mycose met HFL Solution Spray. 
Of laat je nagel juist nu repareren met NCM Sculpture Clear Gel zodat ze straks weer gezond aan de zomer kunnen beginnen.

Verder lezen►

Heftst winterjpg