HFL Solution Spray & Dadi’Oil

HFL Solution Spray in combinatie met Dadi’Oil is dé oplossing voor probleemnagels.

Tussen de nagelplaat en het nagelbed zit weefsel dat het ‘bed epithelium’ wordt genoemd.
Dit weefsel is verantwoordelijk voor het begeleiden van de nagelplaat langs het nagelbed.
Als dit epithelium is uitgedroogd kan de nagelplaat niet goed aan het nagelbed hechten en wordt de begeleiding verstoort. Hierdoor scheurt de nagel open, dat nog meer uitdroging veroorzaakt. Vaak ziet je dit ook in geval van een schimmelnagel.

HFL Solution Spray is een uniek en gepatenteerd product. Het product komt op de nagels en de omringende huid terecht door het gebruik van een spray. Hiermee wordt voorkomen dat er enige delen worden overgeslagen. Het product dringt door de nagelplaat en huid heen en komt zo bij de matrix van de nagel terecht. Daar ontstaan de nieuwe cellen van de nagel. De Solution Spray pakt daardoor in de gehele nagel de infectie aan.

Dadi’Oil heeft het moleculaire vermogen om door de nagelplaat heen te dringen en zo het bed epithelium weer elastisch te maken. Dit is namelijk de hele sleutel tot succes van de nagel. De olie trekt ook snel de huid binnen wat de druk van de nagelplaat vermindert en daardoor kan de nagelplaat beter bewegen. Dadi'Oil zorgt er tevens voor dat de tunnels in de nagel open blijven waardoor het beter de Solution Spray en Dadi’Oil opneemt. Zo pakt de Solution Spray de infectie aan en de Dadi'Oil maakt de nagel weer compact. Als de nagelplaat en het huidweefsel eromheen vol zit met olie, neemt de kans dat nieuwe micro-organismen er gaan huishouden ook drastisch af. Schimmels en bacteriën zijn namelijk opportunistische pathogenen. 

Je kunt de Dadi'Oil ook voor trauma nagel, of andere nagelafwijkingen gebruiken.

Prijzen:

HFL Solution Spray 50 ml + Dadi'Oil 3,75 ml € 19,25   
HFL Solution Spray 50 ml + Dadi'Oil 14,3 ml € 32,25