HFL Roselan Balm

Voor verzorging van de bijzonder droge huid.

Roselan Balm is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de rode gevoelige huid over het gehele lichaam. Deze zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, en verzorgd de diepere huidlagen met behulp van je eigen lichaamsvocht.

Heb je een droge, ruwe en/of rode gevoelige huid dan kan je dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Dermoleen cream. Voor de meest optimale en effectieve werking van deze crème op de voeten, verdient het dragen van katoenen sokken aanbeveling.

Werking:
De onderste laag van de epidermis komt aan het licht als de opperhuid wisselt. Als deze onderste laag van de epidermis fragiel of beschadigd is, gaat het eelt of schilfers aanmaken om zich te beschermen. Daarom is het belangrijk om de epidermis goed te verzorgen en in balans te brengen. Wanneer dit gebeurt, zal het proces zich steeds gaan verminderen. waardoor de huid de kans krijgt om zich compleet te herstellen. Roselan Balm mag ook op gebarsten huid gebruikt worden. Het ondersteunt namelijk het intact houden van de natuurlijke huid barrière.  Mocht u het product gebruiken als verzorging bij huidaandoeningen is het sterk aan te raden om de pH-neutrale HFL Bodygel te gebruiken om het lichaam mee te wassen voor een optimale basis.
Roselan Balm bevat hydrofobe ingrediënten die zorgen voor een mooie beschermlaag. Deze beschermlaag voorkomt dat de huid veel vocht verliest en daardoor heel droog wordt. Daarnaast werkt de Roselan Balm als exfoliant.
Het product is met opzet in een zalfvorm ontwikkeld. Dit zorgt er namelijk voor dat de huid elastischer en soepeler wordt en zo sneller zichzelf kan herpakken.
De Roselan Balm is op basis van zuivere/reine Lanoline dat als menselijk talg werkt. Daarnaast zit er een zeer klein percentage Salicyl Acid in die de ruwe en geprikkelde huid verzorgt.

Dit mag door diabetische patiënten gebruikt worden!

Te gebruiken bij de cosmetische verzorging van:
● Droge lippen.
● Lipblaasjes.
● Rode, gevoelige huid.
● Kloofjes, eeltplekken.
Toepassing:
1. Breng 2 maal daags de Roselan Balm aan op de huid.
Toepassing bij een droge gevoelige huid of bij kloofjes:
1. Breng Roselan Balm aan in de ochtend.
2. Breng Dermoleen Cream aan in de avond.
3. Was de huid eventueel met de HFL Bodygel.
Verpakking:
Tube 60 ml.