HFL Bodygel

Een wasgel die de droge of gevoelige huid respecteert!

Deze verzorgende douchegel speciaal is ontwikkeld om de gevoelige huid op een natuurlijke en niet agressieve manier te reinigen. De formule is pH neutraal waardoor de beschermende functie van de huid tegen bacteriën, schimmels en invloeden van buitenaf wordt ondersteund zonder te irriteren.
Bodygel is een weldaad voor de gevoelige en uitgedroogde huid. De douchegel biedt dankzij de actieve stoffen en natuurlijke ingrediënten een verzachtende en effectieve huidverzorging.
De HFL Bodygel is tevens te gebruiken om het haar te wassen indien er sprake is van een gevoelige hoofdhuid of roos in het haar.

Werking:

De pH-waarde van de huid is een zeer belangrijke beschermlaag voor de huid. Deze kan beschadigd raken indien er een product gebruikt wordt dat niet pH-neutraal is. Zeker bij een gevoelige huid is het dus erg belangrijk om deze laag goed intact te houden of te herstellen.

Doordat de Bodygel ervoor zorgt dat de epidermis wisselt, wordt de huid gemotiveerd om zichzelf opnieuw op te bouwen. Hierdoor wordt het wisselingsproces in de huid vertraagd en kunnen verdere producten beter hun best doen.

Deze kalmerende wasgel bevat geen parfum of andere irriterende stoffen. Te gebruiken bij een normale, droge of gevoelige (hoofd)huid en roos in het haar.

Zout zorgt voor het behoud van de huidstructuur. Dit is belangrijk voor de flexibiliteit van de huid. Daarnaast zorgt de Sodium Cocoamphoacetate ervoor dat de huid goed gereinigd wordt. Daarnaast zit er ook Sodium Benzoate in verwerkt voor een gevoelige (hoofd)huid en roos in het haar.

Toepassing:
Gebruik HFL Bodygel bij iedere wasbeurt van het lichaam of van het haar.
Na het wassen van het haar, kan je ervoor kiezen om een conditioner te gebruiken. Let op dat je hierbij de conditioner niet op de hoofdhuid gebruikt!
Mocht je dit geen prettig idee vinden, dan kan je altijd overstappen naar de HFL Hair & Care met geïntegreerde conditioner!

Verpakking:
Pomp flacon 500 ml.