Dadi’Oil

Je nagels zijn er dol op! 

Wat is het?
Dadi'Oil is een nagel- en huidolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, nagelriemen, aan nagelproducten en wonderen doet voor de huid. Het wordt snel opgenomen en is niet vet.
Naast dat het lekker ruikt, verzorgt het huid en nagels goed. Het heeft ook een ontstekingsremmende werking. Hierdoor zijn al vele mensen van hun slechte of traumanagels af gekomen. Bovendien heeft Dadi'Oil een ondersteunende werking bij het bestrijden van schimmelnagels. 

Wat doet het?
Het brengt drie gecertificeerde organische olieën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame technieke hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken.
Avocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten.
Avocado: zorgt voor een rijk assortiment aan Vitamine A, D en Lecithine, voor een super hydraterende werking.
Olijf: EVOO (Exra Virgin Olive Oil) bevat een het stofje Squalene, een stofje dat van nature ook in de huid aanwezig is. Hierdoor wordt de Dadi'Oil goed en snel opgenomen door huid en nagel. Het heeft een verzachtende werking. Daarnaast bevat de EVOO Oleocanthal dat een pijnstillende werking heeft.
Jojoba: zorgt voor de beste opname van alle bovenstaande ingrediënten. Jojoba is klein genoeg en zwaar genoeg om in huid en nagel te kunnen trekken. Hij neemt alle andere ingrediënten met zich mee, zodat deze ook beter intrekken.
Natuurlijk Vitamine E: een krachtig anti-oxidant die huid en nagels beschermt tegen vrije radicalen. Het breekt de vrije radicalen af voor ze schade kunnen veroorzaken.
Ten slotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiele oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking. 

Het voelt echter niet vettig aan na het intrekken. Dit product helpt je eigen lichaam om ontstekingen te bestrijden en aantasting te voorkomen.

Gebruik en bewaring
Het advies is om Dadi’Oil tweemaal per dag te gebruiken. Wees niet te zuinig. Breng een druppel aan op de nagel en laat deze wegzakken via de nagelriemen en de zijkant van je nagel. Masseer het product zachtjes maar goed in tot het is opgenomen en ga verder met de volgende nagel. Het product is verkrijgbaar in een grote verpakking, handig voor thuis: plaats de flacon in de badkamer of op je nachtkastje voor dagelijkse verzorging. De kleine verpakking is handig voor onderweg, op het werk of op reis.
Dadi’Oil is een puur organische olie zonder kunstmatige toevoegingen. Wanneer het flesje op een eerder koude plek staat, kan het product wel gaan stollen. 
Dit is echter geen probleem. Zet het flesje gewoon op een warme plek en de olie wordt weer vloeibaar zonder verlies van kwaliteit.

Prijzen:
Flacon 3,75 ml € 5,90
Flacon 14,3 ml € 15,99