Dadi’Oil

Je nagels zijn er dol op! 

Dadi’Oil van Famous Names Products is extra werkzaam voor de dagelijkse verzorging van je nagels en nagelriemen en ideaal in combinatie met de HFL Solution Spray.

Organische kracht
Je nagels en nagelriemen zijn vrij kwetsbaar. Dat is zo bij iedereen, zeker als je werkt met je handen, last hebt van bepaalde aandoeningen, of nagelbijter bent geweest. 
Een goede verzorging met een nagelolie is dan ook essentieel om uitdroging te voorkomen. 
Dadi’Oil geeft flexibiliteit, stevigheid en glans, en is 95% gecertificeerd organisch: het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. 
Een gecertificeerd organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die een duurzame landbouw bedrijven en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken.
Zuivere avocado-olie, extra vierge olijfolie en jojoba-olie zijn de drie organische oliën die samenwerken om je nagels en nagelriemen te beschermen, te hydrateren en te verzachten. 
Natuurlijke vitamine E (niet-synthetische tocopheryl acetaat) is toegevoegd om zijn krachtige anti-oxidantwerking. 
Voorts zorgen 21 essentiële oliën voor een aangenaam aroma, dat zowel mannen als vrouwen past.
Dadi’Oil is door deze samenstelling een enorm fijn product dat echt gemaakt is om de hele nagelplaat en de omringende huid en nagelriemen te doordringen en optimaal te verzorgen. 
Het voelt echter niet vettig aan na het intrekken. Dit product helpt je eigen lichaam om ontstekingen te bestrijden en aantasting te voorkomen.

Gebruik en bewaring
Het advies is om Dadi’Oil tweemaal per dag te gebruiken. Wees niet te zuinig. Breng een druppel aan op de nagel en laat deze wegzakken via de nagelriemen en de zijkant van je nagel. Masseer het product zachtjes maar goed in tot het is opgenomen en ga verder met de volgende nagel. Het product is verkrijgbaar in een grote verpakking, handig voor thuis: plaats de flacon in de badkamer of op je nachtkastje voor dagelijkse verzorging. De kleine verpakking is handig voor onderweg, op het werk of op reis.
Dadi’Oil is een puur organische olie zonder kunstmatige toevoegingen. Wanneer het flesje op een eerder koude plek staat, kan het product wel gaan stollen. 
Dit is echter geen probleem. Zet het flesje gewoon op een warme plek en de olie wordt weer vloeibaar zonder verlies van kwaliteit.

Prijzen:
Flacon 3,75 ml € 5,90
Flacon 14,3 ml € 19,95