HFL Solution Spray

Hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels.

Kan gebruikt worden bij brokkelige en verkleurde nagels

HFL Laboratories gepatenteerde Solution Spray is het product voor de cosmetische verzorging van kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. Solution spray draagt bij aan een gezonder uitziende nagel en ondersteunt en beschermt voor een optimaal herstel van de nagel.

Mede kan de spray gebruikt worden op de huid. Bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus rood en gevoelig kan zijn geworden. De spray maakt de huid en nagels goed schoon.

Solution spray kan in de schoenen gebruikt worden en ter preventie wanneer u blootvoets een ruimte betreedt.

Werking:

De meeste producten die gebruikt worden bij kalknagels zijn op basis van een olie. Helaas kunnen sommige oliën discutabel zijn als deze op langere termijn gebruikt worden, zoals bij de verzorging van kalknagels vaak het geval is. Men kan hier dus allergieën door opwekken.

HFL Laboratories is de eerste die een product op de markt heeft gebracht met een grondstof uit de voedingsmiddelen industrie en dus al jaren getest is. Hierdoor bestaat er ook een patent/octrooi op dit product.

De HFL Solution Spray is een receptuur zonder de toevoeging van medicamenten, hormonen of antibiotica. Hierdoor kunt u de Solution Spray met een gerust hart gebruiken zonder enige contra-indicaties!

Solution spray werkt door in de nagelplaat en omliggende huid en kan door de samenstelling goed alle plekken bereiken.

Het werkende bestanddeel is in dit geval Sodium Benzoate, dat een goede invloed heeft op micro-organismen. Tevens bevat het product een groot percentage alcohol. Panthenol wordt als een provitamine B5 toegevoegd voor een optimale samenstelling.

Verzorging van:
● Kalknagels.
● Rode en gevoelige huid over het hele lichaam.

Toepassing:
1. Laat de nagel zo dun mogelijk frezen bij de pedicure.
2. Laat je pedicure zoveel mogelijk broze nagel weghalen.
3. Spray je nagel 2 maal daags met de HFL Solution Spray.
4. Behandel ook altijd goed je schoenen met de HFL Spray.

Contra-indicaties:
Bij overgevoeligheid voor de ingrediënten.

Indicaties:
Mag door diabetici gebruikt worden.
Voor een nog beter effect gebruik je de HFL Solution Spray in combinatie met Dadi‘Oil.

Verpakking:
Sprayflacon 50ml.