HFL Dermoleen Cream

Voor de bescherming en hydratatie van de droge huid.

Deze verzorgende crème biedt een aangename en effectieve cosmetische verzorging voor de droge huid. Tevens wordt de crème vaak als bodylotion gebruikt. De Dermoleen crème verzorgd een goede ph waarde en is vochtregulerend. De Dermoleen crème is uitstekend te gebruiken over het gehele lichaam.

Heb je een droge, ruwe en rode gevoelige huid, dan kan je dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Roselan Balm.

Werking:

Dermoleen Cream biedt een aangename en effectieve verzorging door middel van het reguleren van de vochthuishouding.

Dermoleen Cream bevat hydrofiele ingrediënten die zorgen dat de opperhuid gehydrateerd wordt en de huid vanuit zichzelf beter zijn vocht vasthoudt. Daarnaast is het een oppervlakkige exfoliant dat helpt bij droge velletjes op de huid.

Doordat Dermoleen Cream Ureum (10%) bevat, is het een uiterst geschikt product voor het behalen van een optimale hydratatie. Ureum is een natuurlijke, lichaamseigen stof en is zo bijzonder omdat het vocht vasthoudt in de huid. Ureum is één van de zogenaamde ‘Natural Moisturizing Factors’ en zorgt ervoor dat de huid optimaal gehydrateerd wordt. Ook zorgt het voor het verwijderen van overtollige velletjes. Ureum is dus een heel goed ingrediënt om de huid weer zacht en soepel te doen laten aanvoelen.

Let op dat Ureum bij hoge percentages kan irriteren. Bewezen is dat 10% een veilig percentage is en dat dit zelfs ook uiterst geschikt is voor diabetici. Dit product is niet vet en dringt goed door in de epidermis.

Mocht u het product gebruiken als verzorging bij huidaandoeningen is het sterk aan te raden om de pH-neutrale HFL Bodygel te gebruiken om het lichaam mee te wassen voor een optimale basis.

Te gebruiken bij de cosmetische verzorging van:
● Kloven.
● Een droge gevoelige huid.
● Droge huid (als bodylotion).
Toepassing:
1. Breng 2 maal daags de Dermoleen crème aan op de huid
Toepassing bij een droge gevoelige huid of bij kloofjes:
1. Breng Roselan Balm aan in de ochtend.
2. Breng Dermoleen crème aan in de avond.
3. Was de huid eventueel met de Bodygel.
Verpakking:
Tube 125 ml.