17 juli 2022
Last van zand wat kriebelt en plakt?!

Met talkpoeder ben jij snel van vervelend strand-zand af

Met het mooie weer op komst is de kans groot dat er een dagje strand op de planning staat.

Er zijn namelijk maar weinig dingen zo lekker als op een warme zomerdag verkoeling zoeken in de zee. Helaas neem je bij het teruglopen naar je handdoek ook meteen een berg zand mee aan je voeten. Geen ramp natuurlijk, maar er zijn mensen die hier echt de kriebels van krijgen.
Behoor jij ook tot deze groep? Dan heb ik goed nieuws voor je. Er bestaat namelijk een handig trucje om je voeten weer snel zandvrij te krijgen.

Er is een trucje zodat je binnen 10 seconden van het zand af bent. Bovendien heb je er maar één huis-, tuin- en keukenmiddel voor nodig, namelijk talkpoeder.

Zitten je voeten en benen helemaal onder het zand wanneer je de zee uit komt lopen en wil je het er graag vanaf? Strooi dan wat babypoeder over je zandvoetjes en benen heen. Je zal zien dat je daarna het zand er gemakkelijk af kunt schudden. Het poeder neemt namelijk het vocht op en zo laat het snel en gemakkelijk los. 
Normaalgesproken kan het een aardig pijnlijk klusje zijn al dat geschuur van die zandkorrels, maar nu kun je het er dus gewoon vanaf schudden.

En wie wordt er niet na een dagje op het strand geconfronteerd met een spoor van zand? Niet alleen veel kinderen vinden dit vervelend, het komt ook in de auto en in huis terecht. Om dat te voorkomen, neem dan talkpoeder mee in je strandtas.

Succes gegarandeerd!


Verwijder moeiteloos en pijnloos zand van je lichaam

Bron: Zamarra’s vakantie tip, Kassa 2018