26 september 2020

ORLY Breathable Treatment + Color zelf testen...

De nagellak die ik in mijn salon gebruik Orly Breathable - Treatment + Color zelf testen...

Dit is het resultaat.

Voor mijn assortiment nagellak heb ik exclusief gekozen om te werken met het Amerikaanse merk Orly. Al sinds 1975 een ware trendsetter op het gebied van nagellak die telkens blijft investeren in nieuwe kleuren en kwaliteit. Een team van experts zorgen ervoor dat Orly niet achter de laatste trends aanloopt maar juist zelf de trendsetter is. Ik werk met Orly Breathable, een lijn van nagellakken die zelfs geschikt is voor nagels die droog, verzwakt of beschadigd zijn.

ORLY Breathable Treatment + Color biedt de versterkende werking van een nagelverharder, terwijl je toch kleurlak draagt.

 Uitleg:

Het is belangrijk om van tijd tot tijd de nagels eens rust te geven en bij te laten komen, maar voor nagellakliefhebbers is dit natuurlijk not done. Met Breathable Treatment + Color, is het mogelijk de nagel te verzorgen terwijl je kleurlak draagt.

Zoals bij contactlens technologie, laat Breathable Treatment + Color zuurstof en hydratatie doordringen in de nagel waarmee een gezonde nagelgroei, versterking van de nagel en het herstellen van beschadigde nagels wordt bereikt.

 Technologie:

Advanced Oxygen Technology laat zuurstof en hydratatie doordringen in de nagel.

Deze nieuwe technologie verrijkt met  Argan Oil, Vitamins B5 en C helpt de hydratatie, verbetert beschadigde nagels en stimuleert de groei.

Een alles in 1 formule met toegevoegde hechting en hoogglans zorgt ervoor dat je geen base en topcoat meer nodig hebt.

Breathable nagellak is HALAL gecertificeerd, Vegan en Cruelty Free.