Hygiëne staat binnen de praktijk hoog aangeschreven, je wordt ontvangen in een schone ruimte en bij elke behandeling gebruik ik schone handdoeken.

__________ 

Van mijn klanten verwacht ik hetzelfde, daarom vraag ik je of je voor een massage behandeling fris gedoucht op de afspraak wilt verschijnen.
__________

Voor het begin van je behandeling worden er enkele vragen gesteld over je gezondheid. Je gegevens worden nooit doorgegeven aan derden.
__________

Ben je onder behandeling van een arts, therapeut of gebruik je medicijnen, dan kan ik je vragen of je overlegt met je arts of een massage tijdens de behandelperiode wel wenselijk is.
__________

Contra-indicaties. Helaas zijn er contra-indicaties waarbij niet gemasseerd mag worden. Op de pagina Massage wanneer niet? Lees je hier meer over.
__________

Wanneer je informatie achterhoudt over eventuele ziektes of blessures dan is Crista Pedicure, het adres voor gespecialiseerde voetverzorging & klant gerichte massage, niet verantwoordelijk voor de eventuele gevolgen tijdens of na de behandeling.
__________

Houd er rekening mee dat je niet met een volle maag naar de praktijk komt. Het is beter om een uur voor de massage niet meer te eten.
__________

Het is verstandig om vooraf, maar ook na de massage goed water te drinken.
__________

Ik werk naar wens met massage crème of met oliën op natuurlijke basis. Soms worden etherische oliën gebruikt of vermengd met de massageolie.
__________

De slip blijft ten aller tijden aan. Houd er rekening mee dat hier olie aan kan komen wat vlekken geeft. Tip: trek dus niet je mooiste ondergoed aan.
__________

Tijdens de massages zal er over het algemeen niet door mij gesproken worden, zodat je volledig kan ontspannen tijdens de massage. Mocht je wel behoefte hebben aan een gesprekje dan is daar uiteraard ruimte voor.
__________

De massages hebben NIETS met erotiek te maken. Bij klanten die seksueel getinte opmerkingen maken stopt de behandeling direct. Je betaalt dan het gehele behandeling, waarna er geen nieuwe afspraken meer gemaakt kunnen worden.