Omdat er geen wachtruimte is, wil ik je vragen maximaal 5 minuten voor het begin van de voetverzorging of massage aanwezig te zijn.

__________

De vermelde duur van een behandeling is een indicatie en inclusief binnenkomst en vertrek uit de ruimte. Deze indicatie wordt je gegeven, zodat je rekening kunt houden met het inplannen van je verdere dagelijkse schema.
__________

Ben je verhinderd? Dat kan natuurlijk laat het me dan tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) weten. Bij een niet tijdige annulering ben ik genoodzaakt het totale bedrag van de behandeling in rekening te brengen.
__________

Ben je later dan de afgesproken aanvangstijd aanwezig, dan gaat dit van de afgesproken behandeltijd af. De volledige behandeling breng ik wel in rekening.
__________

Hygiëne staat binnen mijn praktijk hoog aangeschreven. Ik verwacht ook van mijn klanten dat zij, hier zorg voor dragen. Wanneer er niet aan de geldende hygiëne regels wordt voldaan staat het mij vrij je te weigeren voor de behandeling.
__________

Met betrekking tot deze hygiëne zijn huisdieren dan ook niet toegestaan in de praktijk.
__________

Alle prijzen van behandelingen staan vermeld op de website en zijn zichtbaar in de praktijk vermeld; eventuele prijswijzigingen worden in de praktijkruimte en op de website tijdig kenbaar gemaakt. De gemelde prijzen zijn inclusief btw. Aanbiedingen in advertenties zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt.

__________

Als klant dien je direct na afloop van de behandeling de betaling van de behandeling en eventuele producten te voldoen door betaling via de pin, een betaalverzoek of contant.
__________

Wanneer de betaling plaatsvindt via een cadeaubon, is deze niet in te wisselen voor contant geld. Daarnaast is er ook geen teruggave wanneer je minder dan de cadeaubonwaarde aan diensten afneemt.
__________

Het gebruik van de (mobiele) telefoon is in de praktijk niet toegestaan, met uitzondering op het surfen op internet zonder geluid.
__________

Ik verzoek je ook om tijdens je behandeling je kind niet mee te nemen naar de praktijk. Gun jezelf, het moment voor jezelf, die zorg.
__________

Voor je eigen gemak: laat sieraden en waardevolle spullen thuis. De praktijk is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.
__________

Ik behoud mij te allen tijde het recht je te weigeren als je onder invloed bent van drugs, alcohol of als je agressief, seksueel of intimiderend gedrag vertoond.
__________

Roken is niet toegestaan in de praktijkruimte en daarbuiten.